Jeg har følgende efteruddannelser/kurser og vil nedenfor kort skitsere hvad de har indeholdt.


KST-relaterede kurser:


2016:Efteruddannelse i Kranio-sakral terapi med Jens Dybdal

KST rytmen som diagnose-redskab. Teknikker til til at afspænde den Occipitale kraniebasis platform. Diagnose af duralsækken. Energicyster og Unwhinding på kropsdele og organer, kranieknogler og hjernehinder. Arbejdet med det autonome nervesystem i forhold til at arbejde med stress, angst, depression, migræne, hjernerystelse, piskesmæld og ADHD.


2017:Indtroduktion til Biodynamisk Kranio-sakral terapi.

Dette er en lidt anderledes for form for KST, da man via meget få teknikker/berøringer på kroppen, som terapeut, bruger sine sanser til at finde balancer og ubalancer i kroppen. Herved sætter man processer igang i kroppen, og kroppen begynder hermed, at arbejde med at helbrede sig selv.


2018: Kranio-sakral terapi for børn 0-2 år.

Det var et fantastisk 3 dags kursus, hvor i gik i dybden med behandlingen af spædbørn, fik øvet forskellige teknikker, bla til fødselstrauma, skævheder i kroppen/kraniet, urolige børn m.m. og energetiske teknikker.

Udarbejdet af Wilhelm Nussbaumer efter Kiwi-metoden.


2018: Kranio-sakral terapi for børn 3-14 år.

Der har bla været focus på ryg, nakke, bæken. Hovedpiner, tand og kæbeproblemer, mellemørebetændelse, ADHD, ADD, hyperakrivitet, maveproblemer og synsforstyrreler. Jeg lærte her mange nye teknikker, som er et fantanstisk suplement. 

Ved Wilhelm Nussbaumer.


2018: Fascieterapi 1(Myofascial reralease1)

Her har vi fået en grundlæggende indsigt i og forståelse af kroppens fasciale strukturer og deres funktioner.

Ved Wilhelm Nussbaumer.


2019: Kst behandling af piskesmæld og nakkeproblemer.

Vi har lært teknikker, der selv efter flere års smerter med piskesmæld, har mulighed for at lindre eller helt afhjælpe. Der blev gået i dybden med teori omkring de vigtigste knogler og muskler og bindevæv, der via specifike greb, aflaster og hjælper kroppen.

Ved Mette Larsen Institut for kropsterapi. Kurset var over 2 dage på vores Kst medlemsweekend.


2019: Kst behandling af kroppens fundament bækkenet.

Har man et skævt bækken eller hofter, kan det påvirke resten af din krop. Muskler og nerver kan komme i klemme, bindevævet strammes op, og knoglernes stilling påvirkes. Vi fik teknikker til, hvordan vi kan hjælpe kroppen tilbage til "normal" stilling, afhjælpe smerter ved bækkenløsning m.m. 

Ved Mette Larsen Institiut for kropsterapi.


2019: Hjernerystelse.

Vi fik en grundig gennemgang af hvad der kan ske med kraniet og kroppen ved en hjernrystelse. Hvad skal man som klient og behandler være opmærksom på i det enkelte tilfælde, da det kan udarte sig meget forskelligt. Vi fik meget ny viden og teknikker med hjem.

Ved Mette Larsen institut for kropsterapi. 


2020: Organmassage - visceral manipulation.

En dag hvor vi arbejdede med at diagnosticere ubalancer i de indre og organer, og behandle dem, således deres funktionsevne forbedres og normaliseres. Og, en indsigt i mavens univers.

Ved Willhelm Nussbaumer.


Andre alternative behandlingsformer.


2015: Accces Bars

En behandlingsform hvor man via 32 punkter på kraniet, hjælper med at frigøre tanker og gamle mønstre der begrænser ens liv.


Foråret 2018: Kinesologi og kropsafbalancering.

Vi har i 4 weekender, plus øveaftener, gennemgået alle kroppens meredianbaner, og lært at teste dem. Vi har testet for vitaminer og mineraler, og gennemgået deres virkning. Dette kunne bestemt være et godt suplemnet til kranio-sakral behandlingen, da man via meredianbane strygninger, ville kunne forstærke virkningen af behandlingen.Pædagiske kurser/moduler:


ICDP modul l og ll

"International Child Development Program", som omfatter samspilstemaer der hjælper til bedre relationer mellem mennsker. Dette især med henblik på relationen mellem et barn og dets omsorgsgiver.
Efteruddannelser/Kurser